Konferens

Konferens

Konferens

Konferens

Stora

Konferenspaketet är ett dag-till-dag arrangemang med konferens som huvudinriktning. Till detta paket erbjuder vi många spännande aktiviteter som t.ex. båtturer med överraskningar, teambuilding, femkamp och mycket mer.

I den nybyggda konferenslokalen finns projektor, whiteboardtavla samt anteckningsblock och penna för en optimal konferens. Till konferensen finns drycker, frukter och kakor att tillgå. Vi serverar fika och lunch i naturmiljö om vädret tillåter.

Middagen serveras i det stora vikingahuset och menyn för middagen serveras efter önskemål. Efter middagen finns det tid för ”egen tid”, då du kan välja mellan att ta ett dopp i dem vedeldade badtunnorna, bastu, eller stanna kvar i matsalen för att ta ton till vår kareokemaskin.

Lilla

Konferenspaketet är en dagskonferens där fika och lunch serveras. Till detta paket erbjuder vi teambuilding övningar. I den nybyggda konferenslokalen finns projektor, whiteboardtavla samt anteckningsblock och penna för en optimal konferens. Till konferensen finns drycker, frukter och kakor att tillgå. Vi serverar fika och lunch i naturmiljö om vädret tillåter.

 

Vill ni boka konferens?

Skicka er förfrågan här